02 oktober 2007

Rambo will return!


Ayaan terug naar Nederland omdat ze geen geld meer krijgt van Nederland om in de VS geld te kunnen verdienen.

Poetin wil niet terugtreden ook al zou hij dat moeten, dus wordt ie maar premier en hoopt niet door Kasparov schaakmat gezet te worden.

Korea moet één land worden, dan kunnen we weer boeren op het mijnveld in het midden van het nieuwe land.

Halo III is niet aan te slepen in de winkel, mensen gaan over lijken om het spel te bemachtigen.

De oranje-evolutie blijkt een grote flop, zij gaan terug naar blauw, wij claimen onze kleur weer terug (en dumpen een blauw leeuwenpak in Oekraïne).

Alleen nog maar voor je plezier in tieten knijpen, zelfonderzoek bij borsten leidt niet tot snellere ontdekking van borstkanker....

Zo, nu hebben we het nieuws van de afgelopen dag weer besproken, laten we het over een nieuw en toch actueel onderwerp hebben: Rambo.

Binnenkort staat Rambo weer in de schijnwerpers, we proppen hem vol met lekkernijen, geven hem een extra knuffel, laten hem extra lang dat doen wat hij leuk vindt en stoppen hem dan weer in zijn kooi, mand, hok of doos.

Overmorgen is het weer dierendag! De zomer is voorbij, de warmte is weer weg en dus moeten we in het huis iets leuks vinden om te doen. Dat we voor de zomer de vorige Rambo nog in een bos aan een boom bonden, naar buiten lieten vliegen of uit zijn terrarium op een stoep in het zon hebben gezet zijn we weer vergeten. Het huis is leeg, iedereen wordt sip door de korte dagen en een dag als dierendag is de dag om een nieuw beest aan te schaffen (om die weer op te sluiten).

Mocht Rambo voor de volgende zomer nog niet dood gegaan zijn (aan ondervoeding, overvoeding, verwaarlozing, verkeerd als speelgoed gebruikt of ...) wordt ie wel weer vastgebonden, losgelaten of op een stoeptegel neergezet. Nu maar hopen voor alle Rambos dat ze die zomer doodgaan en niet gevangen worden om dierendag 2008 weer verkocht te worden.

Fijne dierendag (voor je (aanstaande) dier)!

1 Reacties:

Anonymous Anoniem zei...

Bah, ik dacht dat het stukje over ramboIV zou gaan, maar het ging over die klotebeesten.:(

15 oktober 2007 om 12:22  

Een reactie posten

<< Home