24 september 2007

Reaguurders


Voor de grap eens bij onze bezoekersteller gekeken. Iknik en ik schrijven nog maar nauwelijks op dit blog, maar de bezoekers blijven komen. Vrijwel allemaal via google. De term 'blafband' scoort opvallend hoog in de zoektermen - dan kom je hier. En met de bezoekers, zo blijkt, blijft er ook af en toe een reactie binnen te komen.

Dat stukje heeft u allemaal al gelezen, indertijd, maar deze parel van een reactie verdient het om even in het voetlicht gezet te worden:

"Belachelijk deze reactie, Wij hebben een schat van een hond, poept netjes met zijn kontje in de heg en ja, hij blaft veel en heeft daarvoor zo een band om af en toe. Het is GEEN dierenmishandeling hoor. Prima dat je niet van honden houd maar dit is wel HEEEEEEL erg. het lijkt wel of je een beetje teroristisch bent, ga lekker meedoen met Mohammed B of zo, kun je ook lekker in de isoleer je mening uit zingen."

Weet ik weer waarvoor we het allemaal doen.

1 Reacties:

Blogger Dirkjandiederic zei...

Wow, wat een overtrokken reacties. Roepen dat ze argumenten willen en zelf termen als 'belachelijk', 'wat een verschrikkelijke mensen zijn jullie' en 'het lijkt wel of je een beetje teroristisch bent' gebruiken.
Het is wel heel duidelijk dat ze niet eens doorhebben dat het stuk niet over honden, maar over hondenbezitters gaat. Het is maar goed dat jullie geen IQ-test gebruiken in plaats van de woordverificatie. Anders zouden we van dit soort reacties verstoken blijven.

25 september 2007 om 13:57  

Een reactie posten

<< Home