17 april 2005

Excuses

De vaste bezoekers van dit blog zullen het al opgemerkt hebben: het loopt de laatste tijd niet bepaald over aan nieuwe pennenvruchten van onze hand. Iknik heeft zijn drie bijbaantjes en een vriendin die zo af en toe aandacht verdient, en ik ben aan het rondreizen door Thailand. Of liever gezegd, was aan het rondreizen. Ik heb mij voor de komende maand gevestigd op een minuscuul duikeilandje alwaar ik mijzelf op laat leiden tot duikmeestert. De clientele van het duikcentrum bestaat vooral uit in tweetallen reizende Zweedse meisjes van begin twintig, hoewel er ook Engelse meisjes van begin twintig zijn. De normale tijd om de duikmeestert-training te doen is drie maanden, maar wegens tijdgebrek doe ik het in een enkele maand.
Dat betekent dat ik per dag ongeveer twaalf tot veertien uur met die cusus bezig ben, en daarna een biertje ga drinken met mijn mede duikmeestert-wannabies of - in het kader van representativeit en klantvriendelijkheid, dat begrijpt u - met onze hoogblonde duikleerlingen.
Ik heb dus eigenlijk geen tijd om het wereldnieuws te volgen, laat staan om er wat verstandigs over te zeggen. Voor een dagelijke update over mijn duikavonturen is dit Blog niet de juiste plaats, vandaar dat u het de komende maand zonder mijn epistels zult moeten doen. Mensen die behoefte hebben om gastcolumnist te spelen kunnen een reactie plaatsen.
Over iets meer dan een maand ben ik weer in Nederland, en ik beloof alvast beterschap.

1 Reacties:

Anonymous Anoniem zei...

Dat jij je verexcuseert is tot daar aan toe, aangezien je er was om Ikniks gaatjes op te vullen, maar wat doet die gast tegenwoordig???

Nog meer bijbaantjes?? Paus geworden???

20 april 2005 om 21:06  

Een reactie posten

<< Home