25 januari 2006

Pechtold

Tegen ons gebruik in wil ik nu even alleen maar een linkje dumpen naar een ander blog. Ik had in de trein een minachtend stuk opgekookt over Alexander 'Ik wist niet dat een schildpad tanden had' Pechtold. Maar de jongens van het onvolprezen Sargasso hebben mij de woorden uit de mond genomen. Voor wie het blog niet kent: aanrader, bijna net zo goed als wij :)

1 Reacties:

Anonymous Anoniem zei...

De eerste kamer heeft minister Pechtold vragen gesteld over riante pensioenvoorzieningen van ministers op de Antillen. Hij heeft daarop geantwoord dat daar inmiddels geen sprake meer van is. Ik raad hem aan eens te kijken naar de waanzinnige pensioenvoorzieningen van de ministers op Aruba. Op Curacao hebbem de Statenleden zich vorig jaar eveneens een riante pensioenvoorziening toegewezen, echter deze moet nog door de regering goedgekeurd worden hetgeen naar ik hoop niet gebeurt.

Woonachtig op de Antillen zou ik graag zien dat minister Pechtold hier eens aandacht aan besteed. Nederland maakt miljoenen euros gemeenschapsgeld naar de Antillen over en mag daar best de eis tegenover stellen dat deze middelen rechtvaardig worden besteed.

19 februari 2006 om 18:20  

Een reactie posten

<< Home