02 januari 2006

Voornemens

Jongens en meisjes, ik ga het jullie alvast verklappen: het wordt een kutjaar. Nederland is optimistisch, maar dat is allemaal door de goedkope bubbeltjeswijn ingegeven hoop. 2006 gaat zuigen.

Nederland wordt in de eerste ronde van het WK eruit geknikkerd door het altijd gevaarlijke Ivoorkust. D66 en de PvdA halen massaal stemmen binnen bij de gemeenteraadsverkiezingen. Er komen nòg meer realitysoaps op TV - waaronder het ooit hier voorgestelde plan van een show waarin veertig TV-format-bedenkers samen in een bunker zitten. Elke week wordt er één doodgeschoten en ze mogen pas weg als ze iets leuks hebben bedacht. U en ik gaan aankomen en zulen minder sex hebben. Terecht, ook nog eens.

Om u bij dit lijden mentaal te ondersteunen hebben de makers van iknik.blogspot.com een aantal goede voornemens opgesteld. Net als met die van u gaan ze er niet allemaal van komen, maar smijten we ze desalniettemin de wijde wereld in. Wij gaan in 2006:

- Vaker bloggen
Echt elke werkdag een nieuw stukje, wordt het doel. In het weekend komen jullie toch niet, maar gaan we het ook proberen.

- Verhuizen
De eerste versie van de nieuwe lay-out wordt momenteel op de schop genomen, de URL's zijn aangevraagd. Plannen mijnerzijds voor een webwinkel waar u Iknik-goodies kunt kopen leggen we nog even in de ijskast, maar tips mogen altijd gegeven worden in de comments.

- Uitbreiden
Als we het naar de nieuwe site halen dit jaar, gaan we daar ook meer doen. Recensies, grotere artikelen en hopelijk ook cartoons. Er wordt gefluisterd over de eerste carnavals-crunk-hit, maar als die er al van komt zal dat natuurlijk pas op elf november zijn. En omdat Youp zo kut was, gaan wij in december al onze texten fuseren tot een oudejaarsconferentie. Te zijner tijd doen we een oproep voor iemand met een geile stem zodat we er een .mp3tje van kunnen maken.

- Visie
Waar moet het dan uiteindelijk heen? Dat weten we nog niet! Een plaats voor debat, of gewoon een zeepkist waarop we de heilige verontwaardiging kunnen prediken? Moet het een humor-site worden, een opinie-site of, zoals nu, vooral een site om onze ego's nog verder op te blazen? Gaan we uitkomen, de komende maanden.

Ik wens u alvast veel sterkte, en tot ziens!

2 Reacties:

Anonymous Anoniem zei...

Wanneer komt er een podcast beschiklbaar?

Poek

2 januari 2006 om 15:27  
Blogger Bart Braun zei...

Lezen Poek, dat staat er!
"Te zijner tijd doen we een oproep voor iemand met een geile stem zodat we er een .mp3tje van kunnen maken."

In December komt er dus (als ons goede voornemen waar wordt gemaakt) een podcast van onze eindejaarsconference.

2 januari 2006 om 17:12  

Een reactie posten

<< Home