07 juni 2006

Poule des doods

Net als je een grondige plebejofobie en oranje-afkeer begint te ontwikkelen, rukt het Rode Gevaar op. De Sjekkiesrokende Paupers van Janmarijnissen.nl (waar we nog een appeltje mee te schillen hebben) hebben een Poule voor het Goede Doel ontwikkeld. Ontdekt via retecool, zelf bezoek ik zulke sjekkiesrokende sites natuurlijk niet.

Waarom dan toch gelinkt naar de digitale Pravda? De rijkste partij van Nederland doet een euro in de pot voor elke deelnemer. Daar moeten de Poolse loodgieters waar Jan zo tegen is keihard voor werken, u hoeft alleen maar even wat cijfertjes in te vullen. Verstand van voetbal helpt geen reet, want de bal is rond.

Die pot wordt direct onttrokken aan de vervuilende linkse propagandamachine, en komt ten bate aan een goed doel naar keuze van de winnaar. Zelf dacht ik aan de Edmund Burke Stichting.

Kortom, vul het in, mail het door naar al uw vrienden en kennissen en met een beetje mazzel krijgt u volgend jaar minder flyers, posters, stickers en lelijke studenten in tomatenjassen voor de kiezen. Dat is al een goed doel op zich.

1 Reacties:

Anonymous Spuyt12 zei...

Ha ja, die Jan toch. Wij waren toen ook genomineerd voor de politiek Dutch Bloggie.

Maar ik zelf ben niet zo haatdragend. Het is toch wel een leuk initiatief en het levert de SP - uiteraard - weer relatief goedkope publiciteit op.

7 juni 2006 om 17:57  

Een reactie posten

<< Home