24 juni 2007

Arme dr. King

Ze liggen voor € 10,95 bij de Gamma: goedkope Super Soaker rip-offs uit China. Je ziet er meteen aan af dat je er niet veel langer dan één zomer plezier van zult hebben. Maar wel veel plezier, want kijk toch eens wat een mooie felle kleuren. En wat een enorm reservoir.

Maar iemand, ergens, besloot dat dat niet genoeg was. Grote reservoirs en felle kleuren prima, maar speelgoed heeft ook een slogan nodig. Een gevatte punchline, zodat de mensen nog net iets langer bij je artikel blijven staan. En dus nog meer tijd hebben om te concluderen dat het weliswaar troep is, maar dat het bijna niks kost en ach, voor een keertje.

En ergens was iemand die bedacht dat 'I have a dream' wel een geschikte manier zou zijn om mensen net iets langer stil te laten staan bij het schap. Waarschijnlijk klopt dat. Ik heb in elk geval nog nooit eerder stil gestaan bij een kopstelling in de Gamma om een foto te maken van een waterpistool.

1 Reacties:

Anonymous jeroen zei...

Koel. Ik wacht met ongeduld op de onvermijdelijke "Hasta la victoria siempre" gootsteenontstopper en het "Ceterum censeo Carthaginem esse delendam" maandverband.

25 juni 2007 om 11:09  

Een reactie posten

<< Home