12 mei 2008

Ik heb getwijfeld over Vlaanderen

Oh jee, iemand heeft weer eens een microfoon in de buurt van het gezicht van Wilders gehouden. Moet je niet doen. Gaat 'ie rare dingen van roepen. Zeker nu hij keldert in de peilingen, wil hij maar al te graag in de krant een boertje laten om aandacht.

En het rare is, mensen gaan er dan toch over praten. Het komt van Wilders, dus het is poep, maar het volk om je heen slaat toch aan het fantaseren. Vlaanderen erbij. Dan worden we lekker groot! En u kunt er zo goed eten, meneer.
Nederlanders zijn dol op België. Dat komt omdat ze er nooit komen. Zo af en toe zien ze een verdwaalde Vlaamse. Da's dan schattig, met dat accent, meneer.
De Belgen moeten ons niet, natuurlijk. En als Nederlanders wat meer van Vlaanderen wisten, was dat sentiment geheel wederzijds.
Als ze autorijden veroorzaken ze files, als ze duiken gaan ze dood, als ze muziek willen maken wordt het jumpstyle en zo lekker is dat eten van ze nou ook weer niet. Denk overigens maar niet dat we met die paar Vlaamse spelers erbij ineens wél winnen met voetbal. De in-en-in dorpse volksaard van de Vlamingen zal er bovendien voor zorgen dat er vrijwel geen integratie met de Nederlanders plaats zal vinden. Dat zal Wilders toch tegen de borst stoten.
Ik woon nu anderhalf jaar in Leiden, en ik vind het nog steeds een kutstad. Hoe komt dat? Omdat Leidenaren massaal afstammen van Belgen, daarom. Vlamingen zijn geen haar beter dan Nederlanders, kortom. Maar als Wilders ze zo leuk vindt, moet hij vooral in Vlaanderen gaan wonen.

2 Reacties:

Anonymous Anoniem zei...

Wilders het land uit, een goed idee!

http://brievenuitutrecht.web-log.nl

9 februari 2009 om 16:35  
Anonymous Anoniem zei...

Wat een goede post! http://verhuistoppers.nl

13 maart 2017 om 14:25  

Een reactie posten

<< Home