29 juni 2005

Beachtieten en komkommers

Een tijdje terug schreven wij over een Duitse vrouwenarts die waarschuwde tegen de string. Daar hadden we het moeilijk mee, want strings zijn natuurlijk best wel geil, en wie mooi wil zijn moet pijn lijden. Vandaag alweer bezorgd nieuws uit Duitsland: van beachvolleybal krijg je hangtieten. Mannelijke beach-volleyballers wordt aangeraden de ballen goed in te pakken, want ook die zijn niet gemaakt om een paar honderd keer achter elkaar op en neer te stuiteren.

Wie mooi wil zijn moet de schimmelstring uit laten, niet teveel eten, wel sporten - maar dan weer geen beachvolleybal. Van duiken ga je tenminste gewoon dood, da's overzichtelijk.
Een negativistische levensvisie krijg je ervan. Alles is maar slecht. Zou dat nou aan die Duitsers liggen? Onderzoeken met als uitslag 'Strings zijn goed voor je sexleven' of 'Beachvolleybalsters hebben lekkere kontjes' zijn toch ook denkbaar? Ik ben eventueel beschikbaar om als jury op te treden bij het laatste onderzoek.

Iknik vreesde onlangs voor de komende maanden en wat we dan moet ons blog aanmoesten. Het werd immers komkommertijd. Hij is alvast op vakantie gegaan, zodat jullie het de komende weken met mij moeten doen. Ik ben dol op komkommertijd, dus u bent gewaarschuwd! Het is niet zo dat je in de komkommertijd meer van dit soort flutnieuws hebt, er is alleen meer aandacht voor. Nou is het buiten mooi weer, en maakt iedereen de beachtieten uit voor komkommers. Dat de kutschimmelstring net zo komkommer was, maar begin mei het nieuws haalde, is iedereen dan vergeten.

Wij schrijven het blog natuurlijk in de eerste plaats als pseudo-intellectuele zelfbevlekking, maar ook uw mening wordt gewaardeerd. Komkommerbloggen of toch maar serieuze meningen over het wel en wee van de grote-mensen-wereld? De nieuwe president van Iran (tegen), het omroepbestel (tegen), de naturalisatiedag (ehm), of een verzoeknummertje? U vraagt, wij draaien!

1 Reacties:

Anonymous Anoniem zei...

Dat komt goed uit! Ik heb al eens met een vage kennis over van alles over de komkommer gepraat. Je wist waarschijnlijk al dat die heel duur is, maar wist je dit al:

"Door serreteelt is de komkommer gedurende het hele jaar verkrijgbaar. Een verse komkommer is egaal, glanzend groen en hard en heeft een stevig groen steeltje.

Ik weet alles over de komkommer.

Dus daar liever niks meer over. Maar: originele meningen over onderwerpen die er toe doen. En dan niet zeuren dat er niks is.

Maar het mag ook iets over existentiele leegte zijn. :P

LL

29 juni 2005 om 16:32  

Een reactie posten

<< Home