09 november 2005

Pamela

Theo van Gogh is dood, en Pamela Hemelrijk leeft nog. Ik had het liever andersom gezien. Waar Van Gogh zijn anti-moslim-rants doorspekte met humor, en het feit dat hij ruzie had met iedereen zijn uitspraken nogal relativeerden, is Hemelrijk bezig met een kruistocht met een grote K.

Uit alles dat ze schrijft borrelt een zwavelgele haat kop tegen alles en iedereen dat Pamela niet zint. Linkse mensen houden er niet een andere mening op na; socialisme is een perverse ideologie en arme mensen zijn parasiterende nietsnutten. Maar erger nog dan de Ikniks van deze wereld krijgen de moslims ervan langs.

In de Metro van vandaag (blz. 10) stelt ze zich duidelijk op: de linkse kerk heeft de legers waardeloze moslimparasieten veel te lang vertroeteld. Daarom zijn ze nu aan het rellen in Frankrijk en België, en binnenkort in Nederland. De vijfde colonne der geitenneukers rukt op, en in 2007 begint de burgeroorlog.

"Ik heb nog twee jaar om mijn hele hebben en houden te verkopen zolang het nog kan, en het vege lijf te redden", schrijft ze. Maar waarom twee jaar wachten, Pamela? Als in 2007 de rellen uitbreken, heb je nog maar één jaar de tijd - het is al november! De rellennaffers in de banlieus verdienen geen greintje sympathie, en als het Franse leger ze stuk voor stuk afknalt zal ik daar geen traan om laten, maar Pamela's column geeft mij eerder de neiging ze allemaal een enkeltje naar huize Hemelrijk te geven.

De meeste moslims in Nederland zullen er ook niet blij om zijn om met geitenneukers of het gepeupel uit Parijs op één lijn te worden gezet. Als zij nou eens een actie opzetten om inderdaad Pamela's huis en haard op te kopen, zodat zij op haar gemak haar vege lijf naar een duikparadijs - zonder internetverbinding, als dat mogelijk is - kan slepen? Ik zal met plezier mijn tientje storten voor dit goede doel.

Edit: Time, een blad voor mensen die nadenken voor ze hun scheur opentrekken en dat Pamela nog niet de plees zou laten schrobben, heeft een zinniger bijdrage over de rellennaffers.

1 Reacties:

Blogger Kevin zei...

Ik denk dat moslims nooit op de gedachte gekomen zijn om Hemelrijk te vermoorden.Waarom? Omdat ze waarschijnlijk nog maar zelden een column of artikel van haar gelezen hebben. En niet omdat ze niet kunnen lezen ofzo, dat zeg ik niet, nee, simpelweg omdat ik het idee heb dat niemand ze leest (behalve Bart). Zelden zo'n saaie columniste tegen gekomen die al zo lang meedraait, gaap....

10 november 2005 om 14:47  

Een reactie posten

<< Home