15 december 2005

Geheimzinnig uitwonen

Het woord ‘kinderkutjes’ blijft onverminderd mensen naar deze site trekken, maar vandaag wil ik het eens hebben over kinder-anusjes. Pim, de grootste Nederlander aller tijden, hield er wel van om minderjarige naffertjes uit te wonen, wist Peter R. de Vries deze week te melden.
De AIVD onderzoekt blijkbaar zulke zaken. Terecht, want politici mogen niet chantabel zijn. Ik mag hopen dat al onze potientiële ministers even worden doorgelicht. Het beeld van een spion van hare majesteits geheime dienst die zich in leer hijst en met een infraroodcamera de darkroom in waagt om te waken over de integriteit van onze bestuurders is te mooi om te pleiten voor een verbod.
De geheime dienst was minder blij met de aandacht: op hoge toon eisten ze dat De Vries de diskettes teruggaf zonder de staatsgeheimen openbaar te maken. Aangifte bij de politie hebben ze overigens niet gedaaan.
Waar ze ook geen aangifte van hebben gedaan, was het feit dat Fortuyn graag een bruine snikkel ging halen met jongentjes waarbij dat strafbaar is. Het feit dat het hier om via spionage verkregen bewijsmateriaal ging zal hierbij geen rol hebben gespeeld: bij terreurverdachten stapte de AIVD namelijk wel naar de politie.
Het roept de boeiende vraag op wat de AIVD nou helemaal van plan was met die informatie. Zelf Pim chanteren? De locaties van feestjes waar je minderjarige Marokkaantjes kunt vinden uitwisselen onder medewerkers die daar belangstelling voor hebben? Of misschien een pleidooi houden voor het verlagen van de minimumleeftijd voor sex? Het antwoord is, zoals het een geheime dienst betaamt, geheim. Mysterieus, zelfs.

1 Reacties:

Anonymous Anoniem zei...

Vandaag was op het nieuws dat de AIVD een onderzoek was gestart naar Pim Fortuin na een tip van een burger. Nadat ze niet voldoende bewijs voor verdere vervolging konden vinden is het onderzoek gestaakt. Vermoedelijk was iemand uit de homoscene jaloers op fortuin. Het hele incident is dus opgeblazen door PRDV.

15 december 2005 om 16:26  

Een reactie posten

<< Home