04 februari 2006

Weekendblog

We hebben weer mail van RTV Utrecht! De derde alweer - blijkbaar vlot het niet zo met het vinden van geschikte bloggers.

Beste Bloggers,

Wil jij reporter worden voor RTV Utrecht? Grijp dan nu je kans! Op onze nieuwe website www.unieuws.nl bepaal jij wat het belangrijkste nieuws is. We zijn aan jou e-mail-adres gekomen via de weblog-pagina van het U-Blad. Omdat wij ook graag het belangrijkste nieuws van studenten in Utrecht vernemen, roepen wij jullie op voor ons nieuwsblogger te worden. www.unieuws.nl gaat op 31 januari online. De site moet hét nieuws- en discussieplatform worden voor en door Utrechters. In elke gemeente van de provincie zijn we op zoek naar enthousiaste bloggers die verslag kunnen doen van het reilen in zeilen in hun woonplaats. Heb je interesse? Ga dan naar www.unieuws.nl en meld je aan! Groet namens de redactie van Unieuws.nl,
Walter.van.Amerongen@rtvutrecht.nl

Een mooie gelegenheid om weer een weekendblog te nomineren. En als RTVU ze van die pagina van het UBlad plukt, doen wij dat natuurlijk ook, want dan weten we dat ze dezelfde mail hebben gekregen. Voor wie de zaak heeft gemist: hier onze mening over het project.

Ons weekendblog van vandaag is een nieuwe aanwinst bij de UBlad-blogs: Jop. Hij blogt niet dagelijks, en de vormgeving met rode letters op een blauwe achtergrond is...apart, maar zijn schrijfstijl is heel aardig. Hop er even langs en vertel hem dat hij een loser is als hij naar RTVU overstapt!