12 maart 2006

De Slobo-samenzwering

Milosevic is dood, en daar word ik heel blij van. In de eerste plaats omdat Slobo een grote boef was die op kosten van de VN werd gehuisvest voor één of ander schijnproces waarvan het geld beter aan vaccins besteed had kunnen worden. Maar vooral omdat Nederland er nu helemaal bijhoort op samenzwerings-gebied!

Ik heb zojuist een prachtig boek over samenzwerings-theoriën gelezen, en er komt geen Nederlander in voor. Nou ja, Prins Bernhard, maar da's een Duitser. Maar nu Milosevic dood is, zullen de samenzwerings-theoriën als paddestoelen uit de grond schieten.

Om te beginnen is hij natuurlijk geen natuurlijke dood gestorven. Ben Bot wist al zeker dat het wel zo was nog voordat de autopsie was verricht - hoeveel verdachter wil je het hebben?
In mijn ogen zijn er twee opties:

1) Hij is vermoord door de Joden/Vrijmetselaars/Opus Dei/Mafia/organisatie naar keuze
2) Een Slobo-lookalike is in zijn cel geplant en de echte Milosevic is op vrije voeten

Dit kan allebei best: die man was al uren dood toen ze hem op 10:00 uur vonden. Waarom kreeg een lulletje rozenwater als Volkert van der Graaf wel infraroodcamera's in zijn cel, en de grootste boef van Europa niet? En hoezo vonden ze hem pas om tien uur? Was hij stout geweest en kreeg hij voor straf geen ontbijt?

Waarom?
1) Omdat het proces nu in een fase was gekomen waarin hij zijn grote onthullingen over Het Grote Complot van New World Order zou gaan doen.
2) De Serviërs hadden een geniaal plan opgezet met een Slobo-lookalike, waarbij de echte Slobodan verplaatst zou worden naar een tropisch eiland met veelkleurige cocktails en zonder bikini's. De NWO was hem echter voor!
3) Het plan zoals hierboven beschreven is echt uitgevoerd.

Hoe kan het dat iemand urenlang dood in zijn cel ligt als nog geen week daarvoor een andere verdachte van het Joegoslavië-tribunaal "zelfmoord" heeft gepleegd. In 1998 pleegde Dokmanovic zogenaamd zelfmoord met zijn stropdas. Ik geef het u te doen. Overhandigt het Joegoslavië-tribunaal speciaal versterkte stropdassen aan haar gasten zodat ze zichzelf ermee kunnen wurgen? Hoe kan iemand die zo ontzettend terecht stond als Milosevic nu tot de dood achteruit gaan in zijn gezondheid zonder dat een gevangenisarts daar iets van merkt? Waarom lag hij niet in een ziekenhuis?

Heerlijk man, conspiracy theories. Het lijkt journalistiek, alleen hoef je geen werk te verrichten.
Braint u even mee?

3 Reacties:

Anonymous jeroen zei...

"paranoia is just reality on a finer scale"

13 maart 2006 om 10:21  
Anonymous Mihai zei...

"Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away". -Philip K. Dick-

13 maart 2006 om 15:32  
Anonymous De Piet zei...

De Amerikanen hebben het gedaan met niet-geautoriseerde special forces om een veroordeling van een wereld leider te voorkomen, zodat er geen precedent geschapen kon worden waarbij corrupte en volken moordende politici (ik noem geen namen) veroordeeld worden voor machtsmisbruik... Is echt waar. Heb ik gehoord van een vriend van mij die bij het NFI werkt die het weer gehoord heeft van iemand die de secretaresse van de patholoog kent die bij de autopsie was. Een andere jongen die ik ken bij het NFI wil het noch bevestigen noch afwijzen ivm landsveiligheid en zo. Nou, als dat geen bewijs is...

13 maart 2006 om 15:36  

Een reactie posten

<< Home