22 november 2006

Dank u, PvdA

...voor het negeren van de Nee/Nee-sticker op mijn brievenbus. U heeft mijn keuze voor vandaag ietsje makkelijker gemaakt.

Met vriendelijke groet,

Bart Braun,
Zwevende kiezer

4 Reacties:

Anonymous Anoniem zei...

Haha, dat heb ik ook eens gehad een aantal jaar geleden.

Ik vond Groenlinks ook wel gewaagd met hun papieren vliegtuig flyers die werkelijk overal in de mensa hier op de uni lagen.

22 november 2006 om 12:17  
Anonymous Anoniem zei...

Dat was een aantal jaar geleden overigens niet met PvdA.

22 november 2006 om 12:17  
Anonymous Lenin Strawskim zei...

Flauw hoor. Politiek is een essentieel onderdeel van onze democratie. Eens in de 4 jaar een paar folders in de bus krijgen, hoort daar gewoon bij. Het staat in geen verhouding tot die duizenden kilo's schreeuwerige reclame van op geld beluste bedrijven. Erg kinderachtig om je te gaan ergeren aan een enkel PvdA-foldertje. Ik heb zelf gefolderd voor een partij en zelfs enkele keren aan mensen met een Nee-sticker gevraagd wat ze wilden. De meesten pakten het foldertje aan. "Dit is toch wat anders dan gewone reclame" zeiden ze dan. Maar je hebt er natuurlijk ook altijd zeikerds bij.

23 november 2006 om 13:02  
Blogger TheBuke zei...

@Lenin Strawskim
Je argumentatie geldt ook voor allerlei goede doelen. Als iedere politieke partij, ieder goed doel en iedere andere groep die vindt dat het heel erg belangrijk is dat je een folder in je bus krijgt, en daarbij je Nee-Nee stikker negeert, dan krijg je alsnog kilo's schreeuwerige reclame.

26 november 2006 om 21:34  

Een reactie posten

<< Home