12 november 2006

Vragen

Maarreh, als Rumsfeld op moest stappen vanwege Irak, wat gaat er in Nederland dan gebeuren met de mensen die klakkeloos achter hem aanliepen?

Degenen die zeiden dat het om de massavernietingswapens ging, terwijl eigenlijk duidelijk was dat die er niet waren? Of de VN-resoluties, die ieder ander land ook aan zijn laars lapte? Of dat Amerika tegen dictators was?

Het is nu verkiezingstijd, mooi moment om eens na te borrelen met Balkenende en de zijnen. Is Irak er beter van geworden? Is Nederland veiliger? Is onze olie - boze tongen blijven maar beweren dat het allemaal daar om ging - dan tenminste goedkoper? Voor wie er meer over wil weten is er nu het burgerinitiatief van www.openheidoverirak.nu. Als ze het een beetje goed timen kan Balkenende IV er nog over vallen.

1 Reacties:

Blogger TheBuke zei...

Gaat nooit gebeuren. Als er openheid komt over Irak moet Bos duidelijk maken waarom hij indertijd die oorlog gesteund heeft. Op dit moment doet hij net alsof hij altijd tegen is geweest. Van de VVD en de CDA hoef je verder ook niks te verwachten

13 november 2006 om 15:09  

Een reactie posten

<< Home