26 oktober 2006

The Return of De Graaf

Hij werd terecht de regering uitgetreiterd, zijn partij wordt straks terecht afgeslacht in de verkiezingen, maar van Thom de Graaf zijn we nog niet af. Hij wordt waarschijnlijk de baas in Nijmegen, net als zijn papa dat ooit was.

Vroeger, toen D66 nog bestond, was de partij altijd vóór de gekozen burgemeester. De rest van Nederland interesseerde zich er geen hol voor, maar de benoeming van De Graaf is natuurlijk een ijzersterk argument tegen de manier waarop we in dit land aan onze burgemeesters komen.

Ik ken namelijk enkele tientallen jongens en meisjes die ook best burgemeester van Nijmegen willen worden, en die er geen puinhoop van hebben gemaakt in de Tweede Kamer. De Graaf is lid van een partij die nu steun heeft van 1,6% van de Nederlandse bevolking. In de Nijmeegse gemeenteraad doen ze het niet veel beter: maar liefst 5% van de mensen in de stad denkt dat D66 de beste partij is om in die stad de baas te spelen.

We hebben op deze site De Graaf en zijn partijgenoten uitgemaakt voor alles dat mooi en lelijk is, en het woord 'regentenclub' is meer dan eens gevallen. Wat is het toch verschrikkelijk om gelijk te krijgen.

1 Reacties:

Blogger TheBuke zei...

Hij levert op deze manier wel goede argumenten voor zijn eigen standpunt. Namelijk dat burgemeesters gekozen horen te worden. Dus geef hem eens ongelijk

26 oktober 2006 om 17:59  

Een reactie posten

<< Home