30 januari 2005

Pedosite

De host van Martijn.org is onlangs overgenomen door Ilse Media. Voor degenen onder u die zich niet bezighouden met het penetreren van kleine kinderen: Martijn is een Nederlandse stichting die zich sterk maakt voor, in hun eigen termen, ‘acceptatie van ouderen-kinderen relaties’. Een pedoclub, zeg maar. Ilse wil het hosten van de site niet overnemen, omdat pedofilie zo’n gevoelig onderwerp is.
Een begrijpelijk sentiment. Pedosexualiteit is altijd al een ontzettend taboe geweest, en Dutroux gooide daar nog een flinke schep bovenop. Hoewel de Martijnen beweren dat een gezonde sexuele relatie tussen een volwassene en een kind mogelijk is zonder dat daar dwang aan te pas komt, hebben ze het maatschappelijk tij tegen zich, en daarnaast wellicht gewoon ongelijk. Kinderen weten vaak helemaal niet goed wat ze willen, en de relatie tussen een volwassene en een kind is per definitie niet gelijkwaardig.
Die site moet echter in de lucht blijven. Er staan daar geen verboden dingen, en Internet is bij uitstek de plaats waar tegendraadse meningen geuit mogen worden. Het gaat hier niet om een overname van een tijdschriftenuitgeverij waarbij het pornoblaadje dat niet in het corporate image past wordt doorgesluisd naar de concurrent. Martijn heeft jarenlang gewoon braaf geld betaald om gehost te worden, en Ilse heeft niet zomaar het morele recht om sites waar de inhoud ze niet van aanstaat van de server af te pleuren.
Vrijheid van meningsuiting, het is al vaker gezegd, gaat niet om het recht om dingen te zeggen waar toch iedereen het mee eens is. Ik ben het niet eens met de pedo’s van www.martijn.org, maar wil jullie toch oproepen om bij deze kennis te nemen van hun gedachtengoed. Als andere hosts zich net zo opstellen als Ilse zou het binnenkort wel eens te laat kunnen zijn.

2 Reacties:

Anonymous Anoniem zei...

Bij mijn werkgever was ook een keer een pedosite verwijderd, had iets met aandeelhouders en negatieve publiciteit te maken. Ik was erop tegen, maar we schijnen nog steeds pedosites te hosten volgens Martijn....

Poek

31 januari 2005 om 00:19  
Anonymous Anoniem zei...

Het word tijd dat wij de aanval gaan openen tegen al die vieze gore pedofielen,doodmartelen tot ze niet meer ademenen is de enige straf voor pedofielen die erger zijn dan kanker.

15 december 2010 om 17:50  

Een reactie posten

<< Home