16 februari 2005

Welkom!

Fijn dat u er bent. http://www.iknik.blogspot.com/ is een weblog dat (voornamelijk) politieke columns aflevert met een gemiddelde van één per dag. Die columns zijn niet eens uitgesproken origineel, dus vinden we het al heel wat dat we welgeteld één stem hebben gekregen voor de Dutch Bloggies van dit jaar.

Ondanks onze middelmatigheid krijgen we toch nog een verrassend groot aantal bezoekers, elke dag. Meer dan de helft van de mensen die naar dit blog komen, is namelijk op zoek naar heel iets anders. Daar gaan we niets aan doen, want hoe meer bezoekers, hoe meer vreugd. Bovendien leuk voor de advertentie-inkomsten, waarvan we eind 2008 een keer uit eten hopen te kunnen.
Blijkbaar is het taalgebruik van ons blog voor internetters heel belangwekkend. Iknik schrijft over Kabouter Buttplug, en mensen die geïnteresseerd zijn in anale verwennerij komen binnen. Ik had ooit iets geschreven waarin ik plastic kerstmannen vergeleek met beelden van kinderverkrachting – en hop! Als de woorden maar voorkomen op je blog schieten de bezoekcijfers omhoog.

Vandaar dus één keer een column die niet over politiek gaat, maar over kinderkutjes, kontgatneuken, vaginale orgasmes, gang-bangs, SM-kelders en meer zulks. Dildo’s, vibratorsex, porno – u kunt het overal op het web vinden behalve hier. Dit soort woorden komen in onze posts voor – normaal gesproken alleen binnen een volkomen normale, meestal politieke context. We bedoelen er verder niets mee.

In elk geval bevat de bovenstaande alinea genoeg woorden waar de Google-zoekmachine iets mee kan, maar voelt u zich vooral vrij om er in de comments meer aan toe te voegen. Het is voor het goede doel!

3 Reacties:

Anonymous Anoniem zei...

Kut zeg, tering. Had ik jullie ook nog maar aangemeld voor meest humoristische weblog. Kanker, nu is het te laat. Krijg er jeuk aan mijn vibrator van.

17 februari 2005 om 15:21  
Anonymous Anoniem zei...

lelijk ;)

17 februari 2005 om 15:27  
Anonymous Anoniem zei...

Ik krijg ook mensen met de meest vreemde zoekvragen op m'n site.. Een nieuwe categorie ga ik voor je aanboren: Celine Dion, Schnappi, Mariah Carey, Backstreet Boys, Maxima... Zo, dat moet toch wat hits opleveren

17 februari 2005 om 19:51  

Een reactie posten

<< Home