19 maart 2005

Tietengom

Aan de vrouwen van deze wereld,

Ik moet jullie iets bekennen. Ik ben stikjaloers op jullie. Een vrouwenlichaam doet tragisch bepiemelde mannenlijven verbleken tot harige monstergestalten die zich in donkere holen op zouden moeten sluiten. De vrouwelijke psyche is meestal een stuk minder belast met het libido dat mijn eigen leven zo af en toe tot een gefrustreerde hel maakt, en als een vrouw toevallig ook een rigoureus overdreven libido heeft, dan is alleen het feit dat ze een vrouw is al voldoende om dat geen vloek maar een zegen te maken.

Het is, hier in het Westen althans, a woman’s world. Vrouwen zijn hoger opgeleid dan mannen, voor hen zijn er wel leuke kleren onder de honderd euro te koop, ze kunnen zowel sexy zijn als moeder – mijn kansen om dat nog te worden zijn voor allebei de kwalificaties even groot. Daarnaast zijn mannen sexueel gezien verschrikkelijke omnivoren. Zet ze bij elkaar op een eilandje of in de gevangenis, dan vallen ze op een gegeven moment zelfs op elkaar.

Mannen, denk dus niet dat vrouwen dingen als make-up, doorzichtige onderbroekjes en laarsjes waarop je niet kunt hardlopen voor jullie doen. Zij weten donders goed dat ze jullie kunnen hebben wanneer ze maar willen. De grote wie-mooi-wil-zijn-moet-zichzelf-een-beetje-belachelijk-maken-race is bedoeld voor andere vrouwen.

Dames, het moet gezegd: jullie gaan je goddelijke gang maar. Mannen doen wedstrijdjes wie het hardst kan scheten laten, voeren elkaar dronken en gaan soms zelfs vissen om hun onderlinge competitiedrang te uiten, dus wat maken mij wat haar-extensies, goudkleurige mascara of felgekleurde lippenstift uit. Loop erbij als een My Little Pony – ik ben toch wel geil.

Maar één ding snap ik niet. Borsten. Jullie wèten dat het mannen niet uitmaakt (zie hierboven). Als het toch alleen maar om competitie tussen meisjes gaat, kun je dan niet gewoon een opvul-BH kopen? Borstvergrotingen zijn niet zonder risico, en leveren neppe tieten en littekens op. En producten met phyto-oestrogenen zijn van tweeën één. Of ze werken niet, in welk geval je bakken met geld uitgeeft voor een dud. Of ze doen wèl wat ze zeggen, in welk geval het gaat om een vreselijk bio-actieve stof die je alleen onder streng medisch toezicht dient te gebruiken.

Jullie hebben de siliconen, de kauwgum en de designer-vagina niet nodig om een vrouw te zijn.

Hoogachtend,

uw trouwe weblogger

1 Reacties:

Anonymous Anoniem zei...

Jammer dat vrouwen nog steeds minder verdienen dan mannen in het westen.

Woman's world. Me reet. We doen het alleen onszelf allemaal aan. En waarom? Voor zo'n kwijlende blik?

23 maart 2005 om 19:54  

Een reactie posten

<< Home