04 oktober 2005

Er wàs er één jarig, hoera, hoera

...Dat kon je niet zien, dat waren wij. Jawel, Iknik.blogspot.com vierde dit weekend haar eerste verjaardag! Iknik had beloofd dit op te leuken met een heel speciale verjaardagspost, maar hij was te druk met waardeloze sjekkiesrokende paupert te spelen.

We vergeven het hem, want het is ten slotte zijn eigen webstek, en een verjaardag van een jaar is niet niks. De meeste blogs krijgen minder dan vijf bezoekers per dag, dus met onze miezer-cijfertjes valt het reuze mee. Sterker nog: vandaag is het ook een beetje feest, want dan krijgen we volgens Nedstat onze tienduizendste bezoeker!

Het komende jaar gaan we de grens van de twintigduizend natuurlijk veel sneller passeren, diverse prijzen winnen en onze bezoekers vergasten om groter, beter, sneller, meer. Als we ooit echt groot, rijk en beroemd worden zullen wij u, bezoekers van het eerste uur, niet vergeten.
Speciaal voor u hebben we een verjaardagscadeautje gekocht voor onze website: twee url's. We hebben het al vaker gezegd: we gaan verhuizen naar een eigen site met echte vormgeving, logootjes, overzicht een een web-adres dat een normale sterveling kan onthouden.

Welk adres? Zoals gezegd, we krijgen er twee. Ter ere van de vaakst gebruikte zoekterm om bij ons te komen hebben we kinderkutjes.nl gereserveerd. Teleurgestelde pedo's zullen worden doorgesluisd naar ons aanstaande digitale hoofdkwartier: washetmaarwat.nl. Weersta de verleiding om alvast te kijken - tot u hier wat leest is er op die adressen nog niets te zien.

4 Reacties:

Anonymous Anoniem zei...

Als jullie echt groot willen worden moeten jullie misschien wat vaker updaten

BCB

4 oktober 2005 om 09:10  
Anonymous Anoniem zei...

En ik roep: pingen. :)

Grapje. Gefeliciteerd!

LL

4 oktober 2005 om 09:31  
Blogger Iknik zei...

Dankjewel.

Echt groot hoeven we wat mij betreft trouwens niet te worden, maar eerlijk is eerlijk: de afgelopen week hebben we het een beetje laten afweten. Zoals Bart al zegt, af en toe moet er ook gewoon sjekkiesrokend gepauperd worden, maar ik beloof beterschap.

4 oktober 2005 om 10:48  
Anonymous Anoniem zei...

Gefeliciteerd!

4 oktober 2005 om 18:59  

Een reactie posten

<< Home