12 augustus 2006

Deprivatisering

Meestal als mensen privatisering terug willen draaien, zijn het eigenlijk helemaal geen mensen maar Sjekkiesrokende Paupers. Dat is jammer, want het geeft de praktijk waarin organisaties staatseigendom worden een ontzettend slechte naam.

Denk je bijvoorbeeld eens in hoe cool het zou zijn als alle studentenverenigingen voor vrouwen eigendom zouden worden van de Nederlandse overheid. Niet alleen levert het een indrukwekkende hoeveelheid onroerend goed: de geluidsoverlast in alle studentensteden zal drastisch afnemen, en het van dikke koor-aarzen vergeven straatbeeld gaat erop vooruit.

De dames kunnen na wat eenvoudige hersenspoeling (gezien hun beschikbaarheid voor ontgroeningen zijn ze er zeer vatbaar voor) verkocht worden aan rijke Arabieren en Chinezen. Na twee weken zijn die erachter dat ze een kat in de zak hebben gekocht, maar dan is het al te laat – koorkutten worden uitsluitend verstrekt met een vliegticket, enkele reis.

Na verloop van tijd zal de markt voor Nederlandse koormeisjes inzakken, maar dat is geen ramp: nadat ze in de hersenspoelingskampen zijn overleden van de honger, kunnen we ze nog gebruiken om akkers mee te bemesten. Er valt, kortom, alleen maar te winnen.

7 Reacties:

Anonymous wout zei...

Corps, Bart, het zijn leden van het corps.

De mensen van het USKO doen niemand kwaad (Corpsmeisjes ook niet, maar dat ter zijde).

Ben je trouwens de haat voor die wichtjes nu nog niet ontgroeid?

12 augustus 2006 om 21:40  
Anonymous wout zei...

Knor

12 augustus 2006 om 21:42  
Blogger Bart Braun zei...

@ Wout, je hebt, als altijd, gelijk. Omdat je comments anders zo raar overkomen zal ik mijn blunder laten staan. Mea maxima culpa.

Ik laat de mogelijkheid open dat mijn haat voor dit toekomstige staatseigendom de komende tijd zal afnemen, als ik niet meer dag in dag uit door ze word geterroriseerd. Maar ik denk van niet.

12 augustus 2006 om 23:49  
Anonymous Spuyt12 zei...

Jeempie, Bart, op vrijdagavond een negatieve ervaring meegemaakt?

13 augustus 2006 om 14:57  
Blogger Bart Braun zei...

Nee - elke dag dat ik thuis ben is een negatieve ervaring met die kutkoorkutten.

13 augustus 2006 om 15:25  
Anonymous Anoniem zei...

tip: verhuis...

13 augustus 2006 om 16:36  
Anonymous De Piet zei...

Je woont vast heel slecht...

13 augustus 2006 om 16:57  

Een reactie posten

<< Home