20 oktober 2007

Paddo fataliaJe kan ze nog kopen. Paddo's zijn nog ruim verkrijgbaar bij de lokale smartshop. Natuurlijk moet het wetsvoorstel algemene goedkeuring krijgen door de twee kamers. En die geldtrekkende Eerste Kamer doet er meestal een paar maandjes over. In de tussentijd maken de winkeltjes in de steden een goede omzet. Ze kunnen nu bordjes ophangen in hun winkeltjes met 'laatste kans, koop nu je paddo's!' Niet dat er binnenkort geen paddo's meer verkocht worden in de smartshops, nee, ze worden dan alleen twee keer zo duur en komen uit een doosje onder de toonbank. Ik gebruik geen paddo's en mij maakt het dus allemaal geen ene f### uit, de paddogebruiker moet echter wel weer het dubbele gaan betalen.

Helaas zijn er ook mensen (zonder gezond verstand) die dit soort dingen allemaal niet meer zo goed snappen. Gisteren is 'Nederlands grootste kunstenaar' gestorven. Waarschijnlijk had de beste man te horen gekregen dat paddestoelen in Nederland niet meer mochten, en ja, dan wordt zijn geliefde natuur dood gemaakt. En dode natuur, das niet leuk voor de beestjes. Hij trok het niet meer en viel dood om na het paddoverhaal.

Je kunt hem haten, of je kunt hem irritant vinden, maar iedereen heeft wel iets (verplicht) van hem (moeten) lezen en anders wel ernaar gekeken. En eigenlijk kun je de man natuurlijk alleen maar benijden. Niet veel mensen krijgen het voor elkaar dat hun seksuele frustraties en fantasiƫn worden gepubliceerd of zelfs verfilmd.

De afgelopen jaren was de beste man voornamelijk bezig met glazen kunstwerken die zo geliefd waren dat ze vaak kapot geknuffeld werden. Als we hem op tv zagen of in de krant een interview met hem lazen ging het over de lieve diertjes.

Misschien is het goed dat de beste man dood is, wie weet was er anders nog een boek gepubliceerd en verfilmd over de Jan zijn fantasiƫn en obsessies met diertjes.

1 Reacties:

Anonymous Anoniem zei...

schrijf dan niks...

23 oktober 2007 om 09:44  

Een reactie posten

<< Home