02 maart 2007

Festival

In Engeland vechten ze elkaar de keet uit. Morissey deed het toch maar niet, en nu gaat de competitie tussen de zanger van The Darkness en de Zangeres van Atomic Kitten. Zelf heb ik die laatste band er altijd van verdacht oorspronkelijk 'Nuclear Pussy' te hebben geheten, maar de naam te hebben veranderd om meer platen te verkopen.

Maar goed, we dwalen af, terwijl het over iets heel belangrijks gaat: het Eurovisie Songfestival. In Finland dit keer, want Lordi had, mede dankzij onze oproep, gewonnen. Helaas heeft dat niet tot het opheffen van het festival geleid.


Het heeft er, nog verbazingwekkender, ook niet toe geleid dat Nederland eens ophoudt met het afvaardigen van homo-vriendelijke nontalentjes. Dit jaar sturen we Edsillia Rombley. Wie? Toch niet dè Edsillia Rombley?

Er komt best goede muziek uit dit land, al hoor je er maar een klein gedeelte van op de radio. Waarom niet De Jeugd van Tegenwoordig? Waarom niet het nog zo onbekende Zea? Waarom niet Zzz? Waarom niet wat-dan-ook; anders dan die standaard songfestival shit? Ik kan maar één reden bedenken: als we winnen, komt dat hele festival hierheen.

3 Reacties:

Blogger Bart Braun zei...

Tips voor de Nederlandse afvaardiging in 2008 kunt u hier kwijt, uiteraard.

2 maart 2007 om 17:06  
Blogger Iknik zei...

We moeten DHC sturen.

2 maart 2007 om 23:03  
Anonymous Anoniem zei...

zzz is toch ook wel saai gebleken na een paar keer zien en luisteren.

Maar goed, ik kijk toch al jaren niet meer. Maar in het genre zou Roosbeef wel een kans maken.

5 maart 2007 om 15:21  

Een reactie posten

<< Home